Podoposturale therapie in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een goede podoposturaal therapeut in Hoogeveen of elders in Drenthe? Dan bent u bij registerpodoloog en podoposturaal therapeut Tina Nijstad aan het juiste adres. Zij is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat die ontstaan door voetproblemen en een verkeerd looppatroon.

Podoposturale therapie

Een podoposturaal therapeut is een gespecialiseerd podoloog, die een post-HBO opleiding heeft op het gebied van houding en de rol die de voeten daarin spelen. Bovendien is de podoposturaal therapeut expert op het gebied van schoenen en kan hij/zij onder meer steunzolen aanmeten en orthopedische schoenen laten maken. Dus wanneer u steunzolen of orthopedische schoenen in Hoogeveen zoekt, kunt u het beste terecht bij Tina Nijstad.

Een gezonde houding

Een goede houding begint bij de voeten. Als uw voeten niet goed staan of uw schoenen niet goed passen, gaat u scheef lopen. Hierdoor kunnen niet alleen klachten van de voeten en enkels ontstaan, maar ook pijn aan de knieƫn, heupen en rug. Met steunzolen kan de stand van de voeten gecorrigeerd worden, zodat u beter loopt en de klachten aan de gewrichten verminderen. Soms zijn speciale orthopedische schoenen nodig om bepaalde voetafwijkingen te corrigeren of te compenseren.

Steunzolen aanmeten

Registerpodoloog en podoposturaal therapeut Tina Nijstad werkt op verschillende locaties in Drenthe: in Hoogeveen, Heerenveen, Steenwijk, Beilen, Vledder en Zuidwolde. U kunt bij haar terecht wanneer u klachten heeft die mogelijk worden veroorzaakt door voetproblemen of een verkeerd looppatroon. Bovendien is Tina gespecialiseerd in de voetzorg voor mensen met diabetes of reuma en heeft zij specialistische kennis van kindervoeten, die nog in de groei zijn. Dus woont u in de regio Drenthe en heeft u last van een verkeerd looppatroon of wilt u steunzolen laten aanmeten? Kom dan langs en kijk wat Tina Nijstad voor u kan betekenen.

0617901746